Steun ons en help Nederland vooruit

Marc Vervuurt (26) is sinds september 2017 lid van D66. Hij is in het dagelijks leven actief als onderzoeker-in-opleiding (PhD kandidaat) aan het Radboudumc in Nijmegen. Hier doet hij onderzoek naar hersenbloedingen bij patiƫnten met dementie.

Toen hij lid werd van D66, werd hij actief in de Venlose steunfractie, waarna hij in 2019 lid werd van het bestuur, en waar hij eind 2019 de voorzittershamer overnam. Ook is hij actief als burgercommissielid in het Limburgs Parlement als lid van de commissie Cultuur en Samenleving.

Marc is erg actief in het Venlose verenigingsleven, , en voelt zich zeer betrokken bij het wel en wee van de stad. Hij vindt het erg belangrijk om deze betrokkenheid om te zetten in acties, en voelt zich enorm thuis bij het sociaal-liberalisme van D66, maar ook bij zijn collega’s bij D66 Venlo.

“Het optimisme en de balans tussen pragmatisme en idealen trekt me enorm aan in D66. Ik hoop de komende jaren mezelf op een positieve manier in te kunnen zetten voor Venlo en alle Venlonaren.”

Meer van Marc Vervuurt