Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 2 januari 2019

D66 maakt er werk van: ook in 2019!

Ook in 2019 maakt D66 werk van een groen, progressief en liberaal Venlo. Waar we werken aan het beste onderwijs, waar we succesvolle klimaatmaatregelen nemen en waar het goed wonen is in veilige wijken. En waarin de gemeentefinanciën eindelijk weer op orde komen, want dat is hard nodig. Je kunt op ons rekenen, want D66 krijgt het voor elkaar.

Het beste onderwijs in Venlo studentenstad

Ook in 2019 maakt D66 werk van het beste onderwijs in Venlo. We willen kinderopvang, peuterspeelzalen en het basisonderwijs integreren in Integrale Kindcentra (IKC), we slaan een brug tussen het hoger onderwijs en ondernemend Venlo en we verwelkomen onze nieuwe studenten in Venlo studentenstad. D66 is dé onderwijspartij van Nederland en Venlo.

We pakken klimaatverandering aan, óók in Venlo

In 2019 maakt D66 werk van het aanpakken van klimaatverandering. We pakken de kansen die de energietransitie biedt en we maken Venlo gezonder, groener en duurzamer. We zetten ons in voor schone lucht en we helpen onze inwoners om de omslag van fossiele naar duurzame energie te maken.

We bouwen aan een ongedeelde stad

In 2019 maakt D66 werk van een betere Venlose woningmarkt, waarin we starters verwelkomen. We bouwen aan een ongedeelde stad, met in alle wijken een mix van koopwoningen, middenhuur en sociale huurwoningen. We bouwen onze woningen duurzaam en bevorderen samenwerking tussen gemeente, woningcorporaties en ontwikkelaars. We werken aan veilige wijken en pakken criminaliteit aan.

Sluit je aan in 2019!

Een fractievergadering bezoeken? Op de hoogte blijven van onze activiteiten, borrels en trainingen? Sluit je aan bij de grootste progressieve partij van Nederland en word actief voor D66 Venlo!
  • Wat is de reden van uw aanmelding?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.